fredag 19 januari 2018

Reflektioner

Har just avslutat det tredje mötet med aktörer som presenterat sina möjligheter att bygga och även driva olika typer av vård- och omsorgsboenden i Vimmerby kommun. Givande möten alla tre och det har lagts mycket förarbete för att på ett attraktivt sätt presentera idéer för oss. Vi ska nu i partierna (M, S, C har varit representerade vid mötena) och i socialförvaltningen (som varit representerad) diskutera de olika förslagen.

Jag ser med förväntan fram mot att Vimmerby Tidning får ny ägare och tror att det blir positivt för läsare och tidningens medarbetare. Dagstidningar är ett media som är under stora strukturella utmaningar och då är det viktigt att finnas i en bred kontext vilket den nye ägaren erbjuder. Samtidigt ett tack till familjen Ingemarsson som framgångsrikt drivit Vimmerby Tidning till det den är idag.

Nu kan alla ni som har möjlighet få friskvårdbidrag från er arbetsgivare, tex alla anställda i Vimmerby kommun, glädjas åt att det efter en dom nu står klart att också sporterna golf, ridning, utförsåkning och segling ska omfattas av friskvårdsbidraget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar