fredag 18 augusti 2017

Rivstart med många händelser.Först vill jag gratulera Ingela (Nilsson Nachtweij) som ser ut att nå en plats på centerns valsedel där hon kan bli riksdagsledamot. Visst, det är ju lite väg dit och också ett val för att det ska bli verklighet, men det vore bra för Vimmerby och nordvästra Kalmar län att få en riksdagsledamot med god kännedom om vår verklighet.
Själv sitter jag i nomineringskommittén för moderaternas riksdagsvalsedel för Kalmar län. Anmälningstiden för kandidater har gått ut och nu pågår en gedigen utvärdering av kandidaterna. Det finns kandidater från hela länet men vi väljer inte att offentligt presentera några namn förrän efter en stämma där alla föreningar har ombud och rangordnar de av nomineringskommittén utvalda tio toppkandidaterna till valsedeln.
I veckan har vi haft möten med landshövdingen, företagarna och Vimmerby Miljö- och Energi. Jag har själv mött riksdagsledamoten och förre arbetsmarknadsministern Elisabeth Svantesson (m) på Astrid Lindgrens Värld och också varit med vid invigningen av det nya gruppboendet Gårdsstigen som blir fantastiskt bra för de boende och personalen.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar